Welke parkeermogelijkheden heb je bij een luchthaven?

Je hebt een vakantie geboekt en gaat over niet al te lange tijd met het vliegtuig op reis. Wellicht denk je dan dat je er bent, maar heb je al gedacht aan het vervoer naar het vliegveld? Ga je bijvoorbeeld met je eigen auto, dan zul je ook moeten kijken naar parkeermogelijkheden bij het vliegveld. Via www.goedkoopparkerenschiphol.eu kun je snel en eenvoudig de juiste aanbieders vinden en in één overzicht met elkaar vergelijken.

Brengen en ophalen

Je kunt ook altijd iemand vragen of diegene je wil brengen en ophalen van Nederlands grootste vliegveld Schiphol. Dat heeft als voordeel dat je zelf niet hoeft te denken aan het vervoer en eventuele parkeermogelijkheden. Je hebt bij Schiphol diverse mogelijkheden wat betreft parkeren voor chauffeurs die iemand of een groep brengen en ophalen. Hiervoor heeft Schiphol speciale parkeerplaatsen. Denk aan het kiss en ride concept. Bovendien kun je terecht in één van de twee grotere parkeergarages.

Lang parkeren

Ga je toch met eigen vervoer naar het vliegveld? Tijdens een vakantie kunt je bij meerdere parkeerbedrijven je auto parkeren. Wel zit er een groot verschil in de aanbieders. Zo zijn er bedrijven die de autosleutel innemen. Indien nodig kan de auto dan verplaatst worden. Mocht je dit niet willen, zijn er ook andere parkeerbedrijven die deze regel niet hebben. Veel grote bedrijven zitten iets verder van de luchthaven af, waardoor er ook een zogenoemd ‘Park and Travel’ systeem is. Je parkeert je auto en neemt daarna de snelbus naar Schiphol.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *