Ultiem Clubbing op Ibiza

Een lang weekend clubben in Ibiza. Dat is méér dan genieten. Veel van de clubs horen bij de beste en meest extravagante clubs ter wereld. Een teleurstelling is dus zo goed als uitgesloten! Het Spaanse eiland, ligt op minder dan drie uur vliegen van Amsterdam. Je hoeft geen kostbare vakantiedagen op te offeren voor de reis en je komt niet halfgaar uit het vliegtuig gerold. Wat wel zo fijn is, want op de terugweg zal dat wel anders zijn. Let’s party! Wil je meer informatie en handige tips, kijk dan eens op Idyllisch Ibiza

Vrijdag: Gatecrasher

Gatecrasher is anders dan andere clubs op Ibiza. Hier mag je alleen naar binnen als je aan de dresscode voldoet. Hier dus geen zweterige bovenlijven, en ordinair blote mede-dansers. Het treft: je bent op tijd voor ‘Wonderland’, het populairste feest van deze club. De muziek deze avond is in handen van DJ Pete Tong. Hij weet wel raad met de feestgangers. Naast goede muziek hebben ze hier ook live-acts.

Zaterdag: Pacha

Op zaterdagavond ga je naar Pacha. De bekendste club van Ibiza met het kenmerkende kersenlogo. De club is beroemd om zijn bekende DJ’s en de VIP-tafels. In Pacha vind je maar liefst 15 bars en verschillende dansvloeren. De grote dansvloer is een kleurenzee met spiegelballen en de tule die aan het balkon is gedrapeerd maakt golven op de technobeats. Wordt het je allemaal wat teveel, zoek dan het terras op waar het geluid net even wat minder heftig is.

Zondag: Space

Space hoort echt bij de beste clubs ter wereld. Met maar liefst 6 zalen, verdeeld over 3 verdiepingen, zijn het eigenlijk drie clubs op zich. Iedere zaal heeft namelijk zijn eigen DJ. Op zondag in de zomermaanden pakt Space groot uit met de ‘We love Sunday Party’.

Maandag: Amnesia

Op maandag ga je naar de speciale ‘Cocoon’-avond, voor de beste Amnesia-ervaring. Het soundsystem van Amnesia is zo goed dat het voelt alsof je een permanente lichaamsmassage krijgt. Binnen waan je je in een andere wereld. Het binnen terras staat vol palmbomen en bars. Om de plakkerige hitte te verdrijven gebruiken ze bij Amnesia ijskanonnen, die ijskoude lucht onder hoge druk de ruimte inpersen. Naast een VIP-lounge heeft Amnesia ook een ‘Sunrise Dance Floor’, waar je, zoals de naam al doet vermoeden, kunt dansen tot je de zon ziet opkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *