Portugal, een vakantiereis om nooit te vergeten.

Portugal is een land vol met mooie zandstranden, kleine schilderachtige dorpen en mooie rotswanden. Portugal bevind zich in Zuid Europa net naast Spanje. Het is een vakantieland waar men vooral met de zomervakantie graag naartoe gaat. En Portugal heeft eigenlijk alles te bieden wat je in een zomervakantie zoekt. Mooie stranden, heerlijke eten en aardige mensen. Het is daarom ook niet verwonderlijk waarom zoveel mensen graag de vakantiereizen boeken naar deze top bestemming.

Waarom een zomervakantie Portugal boeken?

De meeste vakantiereizen Portugal worden geboekt richting de Algarve. Langs de kust zijn er mooie goudgele stranden afgewisseld met mooie rotskusten. Eigenlijk zijn er bijna geen mooiere stranden met zo’n lange kustlijn te vinden in Europa. Daarnaast zijn de vissersdorpjes erg mooie om te zien en te bezoeken. De Algarve maakt van Portugal een ware zomervakantie bestemming. Natuurlijk kun je ook naar de grote steden als Porto en Lissabon gaan om daar de rijke cultuur op te snuiven. De rijke historie in combinatie met het heerlijke Portugese eten en de rijke geschiedenis maken het tot een favoriete zomervakantie bestemming.
Daarnaast is er natuurlijk het heerlijke eten in Portugal en het perfecte klimaat. Dit met de mooiste badplaatsen maakt Portugal een vakantiereis om nooit meer te vergeten. Een heerlijk glas Portugese wijn erbij en je zou nooit meer we willen! Portugal is erg veelzijdig en eigenlijk is er voor iedereen wel wat wils!

Boek jij je zomervakantie naar Portugal?

Het belangrijkste is om nu eerst eens te kijken welke verschillende vakantiebestemmingen er in Portugal allemaal zijn. Welke vakantiereis zou jij het liefste boeken? Kies je ook graag voor een combinatie van zon, strand, zee en volop cultuur? Dan moet je zeker Portugal als zomervakantie bestemming niet van je lijstje strepen.
Veel plezier in Portugal! Een vakantiebestemming om van weg te smelten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *