Groepsvakantie Zweden

Winter in Zweden staat garant voor een unieke wintervakantie. Tijdens deze 8-daagse wintervakantie in hartje Zweden staan niet alleen uitdagende winteractiviteiten op het programma, er is ook tijd om te genieten van de prachtige omgeving. Op het programma tijdens deze week staan onder andere curling, een sneeuwschoentocht en winterkamperen, een sneeuwscootertocht, het maken van ijs sculpturen, ijsvissen, schaatsen en een sledehondentocht.

Een heerlijke reis met in de vrije uren tijd om te genieten van de sauna of hot tub, een lekker boek te lezen in je huisje of een mooie wandeling in de sneeuw te maken in de omgeving. Geniet van een gezellig haardvuur, heerlijke maaltijden en ultieme gezelligheid. En…..wie weet zie je het noorderlicht nog, die kans is in de winter vrij groot!

Zweden is wellicht niet het meest goedkope land voor een wintervakantie, maar vergeet niet dat bij deze wintervakantie vrijwel alles gewoon inbegrepen is. Geen boekingskosten, geen gekke toeslagen en geen verplichte schoonmaakkosten. De prijs die je ziet is de prijs die je ook gewoon betaalt en waar alleen eigen uitgaven nog bij komen.

Ga voor sfeer, gezelligheid, actie en avontuur tijdens deze unieke groepsvakantie naar midden Zweden! Ontdek Zweden in de winter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *