Even op adem komen in Curacao

Curaçao het land van de  Krioyo keuken en een heerlijk koud biertje. Het is dan echt even anders om een week van al dat heerlijks niet te mogen genieten! Daar staat dan tegenover een yoga week; het beoefenen van Hatha yoga, voor de gevorderden is er Power yoga, het inademen van de heerlijke Curaçaose verse oceaan lucht, smakelijke bouwstoffen die energie geven zodat je aan het einde van de week een vitaal lichaam hebt met een verkwikte, heldere geest en een open hart.

Helemaal op Banda Bou in Soto ligt het yogacentrum midden in de natuur waar altijd een zachte koele bries door de yogaruimte waait.

Tijdens een yogaweek met aandacht voor voeding en tips ter ondersteuning voor een gezond dieet in combinatie met de yogahoudingen groeit er een bewustwording voor een structurele gezonde leefwijze.

Het Yogacentrum biedt dagelijks yogalessen aan, na het werk kan je yogalessen volgen en in het weekend op zaterdag. Yoga heeft een ontgiftende werking op de organen, terwijl we onze ledematen rekken. De lichaamshoudingen in de Hatha Yoga zijn gebaseerd op de ademhaling, door de ervaringen met ademhaling, lichaamsbewustzijn, energie, groeit het gevoel voor het geheel in zichzelf en zichzelf als deel van het geheel. Deze combinatie van lichamelijke en geestelijke ontwikkeling vormt de basis van Hatha yoga. Het is een spirituele ontwikkelingsweg die leidt naar de ervaring van eenheid.

Yoga-Meditatie Retraite data 2014 het hele jaar in overleg af te spreken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *